Over ons

Signifique Coaching is een samenwerking van meerdere coaches die allen voor hetzelfde basisprincipe staan, namelijk: het beste uit iemand halen.

Wij putten energie uit de transformatie die onze coachees ondergaan. Het is een enorme inspiratie en motivatie om keer op keer te zien hoe individuen en groepen zichzelf ontwikkelen tijdens onze coaching sessies en – trajecten.

De coaches van Signifique Coaching houden de focus op transformationele coaching. Wij ondersteunen namelijk de coachees met het behalen van buitengewone resultaten en/of inzichten. Wij geloven erin dat de mens alle antwoorden reeds in zich heeft en enkel ondersteunt dient worden in het vinden hiervan.

Of het nu persoonlijke groei en ontwikkeling betreft of het doorbreken van bepaalde patronen, de coaches van Signifique Coaching staan klaar voor je.

Voorafgaand aan een coaching traject vindt een vrijblijvende intake plaats. Tijdens deze kennismaking bekijken we in gezamenlijk overleg welke coach van Signifique Coaching met zijn of haar expertise het beste aansluit op jouw coaching behoefte. De klik tussen jou en je coach is natuurlijk essentieel hierin.

Onze coaches hopen je snel te mogen verwelkomen. Neem vrijblijvend contact met ons op indien je nog vragen en/of opmerkingen hebt over Signifique Coaching.